Hirdetés

2022-ben ezeket a stratégiai játékokat fogod nyúzni te is

|

Összeszedtük a 2022-es év legjobban várt stratégiai, taktikai és tycoon játékait.

Hirdetés

2022-ben egyetlen pillanatig sem fognak unatkozni azok, akik kedvelik a stratégiai játékokat, illetve a taktikai vagy tycoon címeket. Elég sok izgalmasnak ígérkező megjelenésre számíthatunk ezeket nemrég össze is szedtük egy cikk formájában, most pedig videóként is megnézhetitek alább ezt az anyagot.

Többek között olyan régóta vár újdonságokat találtok a felsorolásban, mint a Total War: Warhammer III, a The Settlers, a Frostpunk 2, vagy épp a Company of Heroes 3.

Hirdetés

Ti a felsoroltak közül melyik játékot várjátok a legjobban? Esetleg kiegészítenétek valamivel a mi listánkat? Tegyétek meg bátran a kommentek között!

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)