Hirdetés

2022-ben ezekkel még mindenképp játszanod kell!

|

Összeszedtük azokat a legfontosabb videojátékos megjelenéseket, melyekre még 2022 folyamán számítani lehet.

Hirdetés

Maradjunk annyiban, hogy nem a jelenlegi az év legmozgalmasabb időszaka játékmegjelenés szempontjából, de azért egyrészt 2022-ben kaptunk már egészen jó címeket, másfelől pedig nem szabad elfeledkezni azokról a játékokról sem, melyek az év hátralévő részében fognak megérkezni - persze csak akkor, ha nem halasztják el őket 2023-ra.

Mi most pontosan ezekre a videojátékokra koncentráltunk, közülük szedtünk össze szigorúan olyan címeket, melyeknek mindenféleképpen rajta kell lenniük az ember 2022-es kívánságlistáján.

Hirdetés

Ha valamivel esetleg ki szeretnétek egészíteni a listát, akkor természetesen erre most is adott a lehetőség, dobjatok be bátran lent, a kommentek között további izgalmas 2022-es megjelenéseket!

Ha tetszett amit láttatok, és korábban még nem tettétek volna meg, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve dobjatok a videóra egy like-ot és bökjétek be a csengettyűt is azért, hogy értesítéseket kapjatok a legfrissebb tartalmainkról. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt, valamint a Szuperköszönet funkció is hasonló célt szolgál. Minden efféle kedvességért végtelenül hálásak vagyunk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)