Hirdetés

2023-ban ezekre a magyarul megjelenő társasokra érdemes lesz lecsapni

|

Összeszedtük az idei legfontosabb magyar nyelvű megjelenéseket társasfronton.

Hirdetés

Maradjunk annyiban, társasjátékok esetében sosem lehet az ember teljesen bizonyos az előre bejelentett megjelenési dátumokban, ezer és egy okból csúszhat egy projekt, a szállítás például bármikor bekavarhat az előzetes tervekbe. Éppen ezért az alábbi videót is kezeljétek úgy, hogy ezek csak tervezett megjelenések, simán lehet, hogy valami akár 2024-ig is eltolódik.

Ebben a videós ajánlóban ugyanis most tásasjátékokról mesélünk nektek. Egészen pontosan olyan magyar nyelven érkező tárasokról, amik 2023-ban jönnek (ha minden jól megy), és nagyon érdemes lesz odafigyelni rájuk. 

Hirdetés

Ti melyik új társast várjátok a leginkább a 2023-as felhozatalból? Írjátok meg kommentben!

Hamarosan újabb tesztekkel, kritikákkal, toplistákkal jelentkezünk, ezekért is érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)