Hirdetés

2023-ban melyik streamingplatformokra érdemes előfizetni Magyarországon?

|

Összemértük a jelenleg elérhető nagyobb streamingplatformokat.

Hirdetés

A SkyShowtime hazai startját követően már összesen hat nagyobb streamingplatform közül kell az embernek kiválogatnia azt vagy azokat, amire vagy amikre hajlandó minden hónapban pénzt áldozni. Önmagukban az előfizetések nem jelentenek talán hatalmas összeget, együttesen több szolgáltatás már azért jelentős terhet okozhat a háztartásnak.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy pontosan tudjuk, mik is közül válogathatunk, mit kínálnak az egyes platformok, ezért cserébe havonta mennyit emelnek le a bankkártyánkról, és úgy összességében hogy néz ki a felhozatal. Ezekre a kérdésekre szeretnénk választ adni az alábbi videóval.

Hirdetés

Ti egyébként milyen platformokra vagytok előfizetve, illetve melyekkel kacérkodtok jelenleg is? Írjátok meg kommentben!

Ha egyetlen videónkról sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)