Hirdetés

4 dolog, ami élvezetesebbé teszi az Uncharted: Legacy of Thieves Collection játékait

|

Az Uncharted 4: A Thief's End és az Uncharted: The Lost Legacy eredeti változatában is kiváló volt, de a Naughty Dog néhány újítással még jobbá varázsolta őket.

Hirdetés

Január végén érkezett meg PlayStation 5-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, melyben a sorozat két legfrissebb játéka, az Uncharted 4 és a The Lost Legacy felújított változatát találjuk. A remasterért maga az eredetiket is készítő Naughty Dog felelt, akik láthatóan megpróbálták kihozni a legtöbbet a 6 és 5 éves játékokból.

Hirdetés

Amellett, hogy három megjelenítési mód közül válogathatunk (Fidelity natív 4K-val és 30 fps-sel, Performance felskálázott 4K-val és 60 fps-sel, valamint Performance+ 1080p-ben, de 120 fps-sel), a hangzás a 3D Audio technológiának köszönhetően sokkal élethűbbé vált, az ütéseket, lövéseket, a kötelek feszülését és a robbanások hatását pedig a haptikus visszajelzésnek és az adaptív ravaszoknak köszönhetően a tenyerünkben érezhetjük.

Az újításokról az alábbi videóban mesélünk nektek bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)