Hirdetés

40 éves sokak első számítógépe, a Commodore 64

|

A magyar játékosok szíveben különösen fontos hely jutott anno a Commodore 64-nek.

Hirdetés

Nap mint nap tapasztaljuk, hogy mennyire vészesen gyorsan rohan az idő, de még ennek tükrében is szédítő belegondolni abba, hogy sokunk első számítógépe és egyben videojátékos pályafutásunk kezdetének kis varázsdoboza négy évtizeddel ezelőtt kezdte el pályafutását.

Bizony, nemrég negyvenedik születésnapját ünnepelte a Commodore 64, ami kiemelten fontos szereplője volt a hazai játékkoséletnek. Az alábbi videóban mi most összefoglaltuk, hogyan is született meg anno a Commodore 64.

Hirdetés

És akkor most egyből az idősebb olvasókhoz is fordulnánk: nektek mi a kedvenc Commodore 64-es emléketek? Írjátok meg kommentben! 

További tartalmainkért bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengőt is, hogy értesítést kapjatok róluk. Amennyiben esetleg támogatnátok a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet erre is lehetőséget biztosít - óriási köszönet jár érte, ha így tesztek. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)