Hirdetés

5 dolog már biztosra vehető a Grand Theft Auto VI kapcsán

|

Sokkal okosabbak lettünk a Grand Theft Auto VI szivárgásoknak köszönhetően.

Hirdetés

Miközben a Take-Two részvények zuhanni kezdtek a Grand Theft Auto VI szivárgása után, a Rockstar Games pedig hivatalos közleményben igyekezett megnyugtatni a rajongókat, azt se felejtsük el, hogy jó pár izgalmas részlet immár napvilágra került, biztosan lehet tudni, hogy ha a fejlesztők nem döntenek időközben a kukázásuk mellett, benne lesznek a GTA VI-ban.

Az alábbi videóan mi most öt ilyen dolgot szedtünk össze.

Hirdetés

Nem csak a főszereplők nevére (és nemére) derült fény, hanem kiderült például az is, hogy kronológiailag a Grand Theft Auto V előtt, vagy utána fog-e játszódni az új epizód. Többek között erről is mesélünk nektek az alábbi rövidke videóban.

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)