Hirdetés

5 éves a Fortnite, amit már az elején sokan temettek

|

Videóban tekintünk vissza a Fortnite előző 5 évére.

Hirdetés

Repül az idő, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy kereken öt éve, 2017-ben indult hódító útjára a Fortnite, amit azóta már ezren akartak ezerszer halottnak nyilvánítani, de annak dacára él és virul (és hihetetlenül népszerű), hogy kezdetben tényleg orbitális nagy bukásnak tűnt. 

Egy teljes koncepcióváltás kellett ahhoz, hogy végül egy akkora cím váljon belőle, ami túlzás nélkül hatással van a popkultúrára is, felbukkannak benne népszerű videojátékos, képregényes, mozifilmes vagy épp anime karakterek. 

Bármennyire is divat hangosan ágálni ellene, a Fortnite szezonról szezonra hatalmas tömegeket vonz be, és a Battle Pass névre keresztelt bérletek sem saját magukat vásárolják meg. A különféle skinekről pedig már ne is beszéljünk.

Hirdetés

Íme a videó, ami elmeséli nektek, hogyan indult az egész sztori öt esztendővel ezelőtt:

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)