Hirdetés

5 éves a Rainbow Six: Siege, és még 4 fontos videojátékos évforduló!

|

A december nem szokott túl izgalmas lenni játékmegjelenések szempontjából, de azért összeszedtünk pár fontosabb szülinapos címet.

Hirdetés

A novemberi visszatekintős videónkba meglehetősen sok játék kapott helyet, hiszen olyan meghatározó címek jelentek meg az elmúlt évek-évtizedek során ebben a hónapban, mint a Need for Speed: Most Wanted, a Counter-Strike és a Guitar Hero.

Az ünnepek miatt a december rendszerint jóval szerényebb felhozatallal próbálja meg kicsalogatni a pénztárcánk tartalmát, de így is találtunk néhány évfordulós gyöngyszemet, amit érdemes megünnepelni, főleg szép, kerek évfordulókat nézve.

Hirdetés

Egészen elképesztő belegondolni, hogy John Carmack, John Romero és Tom Hall már harminc teljes éve alkotta meg a legelső Commander Keent, de nem ez az egyetlen klasszikus, ami bekerült a neves szülinaposok közé.

A lista legfiatalabb tagja viszont egyértelműen a Ubisoft taktikai lövöldéje, a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, amely folyamatosan új tartalmakkal tartja lázban a játékosokat. Nézzétek meg a videót és mondjátok el kommentben, hogy melyik a kedvencetek. 

A videósorozat januárban is folytatódik, így ha nem szeretnétek lemaradni róla, valamint más érdekességekről és exkluzív anyagokról sem, akkor iratkozzatok fel, az mindenkit boldoggá tesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)