Hirdetés

A crackereknek a pénzed kell, Ninja furcsa indokkal nyúlt ismét a Fortnite-hoz

|

A GameStar Hype ebben a formájában a mostani adás után egy rövid pihenőre megy, de nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy később még izgalmasabb tartalommal folytathassuk majd a sorozatot.

Hirdetés

Igen, jól olvastátok, most egy pici téli álomra szenderül a GameStar Hype, de remélhetőleg hamarosan újult erővel és még több izgalmas tartalommal bújik majd ki mackóbarlangjából. 

Most viszont ideje felpörögni, mivel bár egy ideig most ez lesz az utolsó Hype, azért sikerült most is egy információkkal csordultig töltött adást szállítanunk a számotokra, amelyben szó esik többek között a Cyberpunk 2077 fejlesztőinek kényszerű túlóráiról, az Among Us sikeréről, egy meglehetősen érdekes etikai kódexszel rendelkező crackerről, aki pénzt kér azért, hogy feltörje a játékokat, valamint arról is, hogy Ninja ismét rátalált a Fortnite-ra.

Hirdetés

Induljon tehát a GameStar Hype, az adás megtekintése után pedig bátran nézzetek körül a Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között!

Persze a GameStar Hungary YouTube-csatornánk a következő hetekben sem áll meg az élet, sőt, rengeteg komoly tervünk van még 2020-ra. Ha még csak véletlenül sem akartok ezekről lecsúszni, akkor mindenképp iratkozzatok fel ránk: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)