Hirdetés

A Dead Island 2 után sem bírod zombik nélkül? Segítünk!

|

Összeszedtünk pár játék, amit mindenképp érdemes kipróbálni, ha bejött a Dead Island 2.

Hirdetés

Vannak a szerkesztőségben kollégák, akik kifejezetten imádják a zombiapokalipszissel foglalkozó játékokat, ennek a lelkes kis csoportnak pedig kétségtelenül HP a leglelkesebb tagja, egy valódi zombijárvány kitörése esetén teljesen biztos, hogy vele szeretnénk egy túlélőcsapatba kerülni, annyi harctéri tapasztalata van már a videojátékoknak köszönhetően. 

Nemrég ő rakott össze egy gyors ajánlót a Dead Island 2 kapcsán, egészen pontosan olyan játékokat keresett nektek, amiket nagy valószínűséggel szeretni fogtok, ha ti is csúnyán rácsavarodtatok a Dead Island 2-re. Alább ennek az ajánlónak a videós átiratát találjátok meg.

Hirdetés

Mit hagytunk ki vajon? Szerintetek mivel lenne teljes, vagy még jobb ez a lista? Írjátok meg kommentben!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, és persze bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok a friss feltöltésekről. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Végtelen hála, ha esetleg így tesztek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)