Hirdetés

A Fekete Párduc 2 csak Chadwick Bosemannek állít emléket, vagy több ennél?

|

Spoilermentes videokritikánkban a fenti kérdésre is választ adunk a Fekete Párduc 2 kapcsán.

Hirdetés

Teljesen bizonyos volt, hogy a Fekete Párduc 2-ben komoly hangsúlyt fektetnek majd Ryan Cooglerék arra, hogy a filmben méltóképp emlékezzenek meg a 2020-ban tragikus hirtelenséggel és döbbenetesen fiatalon elhunyt Chadwick Bosemanről. Minden várakozásunkat felülmúlt az, amilyen elegánsan és könnyfacsaróan tették meg mindezt, szóval már önmagában ezért is el kellett készülnie ennek a mozinak.

De a Boseman előtti tisztelgésen túl mire képes még a Fekete Párduc 2? Mennyire működnek az új szereplők és főleg mit tudott letenni az asztalra az új főszereplő, T'Challa húga és Vakanda hercegnője, a Letitia Wright által alakított Shuri? Az alábbi videóból ez mind kiderül. 

Hirdetés

Ha már ti is láttátok a filmet, lent a kommentek között mindenképp meséljétek el nekünk saját véleményeteket is!

Ha tetszett nektek legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)