Hirdetés

A filmtörténelem legrosszabb folytatásai, amikkel akár vallatni is lehetne

|

Nem ördögtől való ötlet folytatni egy sikeres filmet, de vannak esetek, akkor hatalmas hiba volt egyáltalán belekezdeni.

Hirdetés

Időtlen idők óta halljuk, hogy Hollywood csak folytatásokból él, de egy csomó második, harmadik, sőt sokadik rész is remek tud lenni bizonyos szériákból. Ugyanakkor léteznek valóban olyan folytatások, amik esetében a filmszalagért is kár volt. Az alábbi videóban ilyen alkotásokat mutatunk be nektek.

Ha ránk hallgattok, akkor messziről kerülni fogjátok a videóban említett összes mozit, ezúttal tényleg gumikesztyűt húztunk, és a filmvilág szennyesét túrtuk át.

Hirdetés

A videó alapjául ez a cikk szolgált, ami eredetileg társoldalunkon, a Puliwoodon jelent meg.

Ha a jövőben is szeretnétek értesítést kapni a friss feltöltéseinkről, akkor iratkozzatok fel a csatornára és állítsátok be a csengettyűt is. Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkcióknak hála erre is lehetőségetek van - nagyon köszönjük, ha így tesztek, de természetesen ez semmilyen formában sem kötelező.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)