Hirdetés

A Fortnite iOS-ről és Androidról is eltűnt, Suicide Squad játék készül

|

Izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött, elvégre az Epic Gamesnek sikerült összehoznia a Fortnite történetének eddigi leghangosabb balhéját.

Hirdetés

Nyilván nem maradhatott ki az aktuális GameStar Hype-ból az Epic Games, illetve az Apple és a Google között a napokban kirobbant háború, de azért más hírekről is szó esik az adásban a játékvilág és az e-sport kapcsán. 

Hirdetés

Kiderült például, hogy mikor leplezik le az új Suicide Squad videojátékot, újra streamelni kezdett Shroud, Dr DisRespect és Ninja, továbbá izgalmas pletykák szállingóznak egy felújított Mass Effect trilógiáról. A további részletekért bökjetek a Play gombra, majd nyugodtan nézzetek körül a GameStar Hype támogatója, a Samsung exkluzív akciói között is!

GameStar Hype műsora az Esport Universum produkciós gondozásában készült. Ha nem szeretnétek lemaradni a Hype következő adásáról és egyéb videós tartalmainkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)