Hirdetés

A kiadók tényleg mindenkit lefizetnek? Eloszlatjuk a tévhiteket

|

A Heti Meta legújabb részében egy olyan témát szedünk apró darabokra, ami kapcsán nagyon sokakban élnek téves képek.

Hirdetés

A Heti Meta 6. adásában szó esik többek között a Skull & Bonesról, a Ubisoft régi játékai kapcsán DLC-k tűnnek el és multikat kapcsolnak le, arról, hogy több más széria mellett A besúgó is lekerült az HBO Max kínálatából, illetve alaposan átbeszéljük azt, hogyan készülnek a videojátékos tesztek, kritikák, és miért teljesen életszerűtlen az, hogy ezért bármely kiadó vagy forgalmazó fizessen, vagy nyomást gyakoroljon a szerzőre.

Korábban írtunk már egy nagyobb cikket a tesztek születéséről és az ezzel kapcsolatos tévhitekről, illetve a különböző pontozási rendszerekről, ezeket is érdemes lehet elolvasni.

Hirdetés

A Heti Meta ugyebár a GameStar és a Leet közös podcastműsora, mely kéthetente jelentkezik új részekkel. Felváltva kerülnek fel a friss epizódok a két szerkesztőség saját csatornáira, így most az aktuális részt nálunk nézhetitek meg, a következő podcastot viszont a Leetnél fogjátok megtalálni.

Ha tetszett nektek a beszélgetés, akkor bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is. Ha támogatni szeretnétek azt, amit csinálunk, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van - nagyon köszönjük nektek, ha esetleg így tesztek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)