Hirdetés

A Netflix-féle Resident Evil sorozatnak legalább az esélye megvolt, hogy ne legyen szörnyű

|

Ismét bizonyítékot kaptunk arra, hogy a jó adaptáció nem szolgai másolást jelent, továbbra sem szabad azonban elfelejteni történetet írni.

Hirdetés

Még nem hevertük ki teljesen a A kaptár - Raccoon City visszavár, avagy Resident Evil: Welcome to Raccoon City által okozott sebeket, de már itt is van a Netflix legújabb adaptációja, ezúttal egy tévésorozat. HP, a GameStar szakavatott Resident Evil tudora rögvest rá is vetette magát a szériára.

Kritikáját írott formában már olvashattátok, alább pedig ékes hangon is elcsacsogja nektek, mi volt jó az új Resident Evil sorozatban, és hol ment félre az egyébként nem is rossz koncepció. 

Hirdetés

Az a helyzet ugyanis, hogy az írás továbbra is egy szakma, és ezt nem lehet megúszni egyetlen film vagy sorozat esetében sem. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni az új kritikákról és persze temérdek videojátékos tartalomról, akkor iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára és bökjétek be a csengettyűt is. Ha esetleg a munkánkat is támogatni szeretnétek, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet ezekre is lehetőséget biztosít - végtelen hála jár értük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)