Hirdetés

A PlayStation Plus tényleg az Xbox Game Pass babérjaira törhet?

|

Összehasonlítottuk a Sony és a Microsoft előfizetéses szolgáltatását, megmérkőzik a PlayStation Plus és az Xbox Game Pass.

Hirdetés

A Sony nemrég bejelentette, hogy megújul a PlayStation Plus, többféle előfizetés közül válogathatnak a felhasználók, a komolyabb csomagok pedig Xbox Game Pass "szerű" élményt ígérnek. Az alábbi videóban alaposan megvizsgáltuk, hogy egészen pontosan mit is kínálnak a ráncfelvarrott PS Plus egyes díjcsomagjai, illetve nagyjából mennyibe kerülhetnek. 

Mindezek mellé pedig odaállítottuk az immár 25 millió előfizetővel rendelkező, évek óta sikeres Xbox Game Pass összes verzióját. 

Hirdetés

Árban, kínálatban és elérhető funkciókban is versenybe szállt a két rendszer, az alábbi videóban pedig bár nem hirdetünk konkrét győztest, világosan bemutatjuk, ki miben erős. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)