Hirdetés

A sok szexuális jellegű deepfake tartalom miatt már a Twitchnek is lépnie kellett

|

Szigorít a Twitch, közben a Sony és a Microsoft balhéjában kezdenek elszabadulni az indulatok - jöjjenek a hét legfontosabb hírei.

Hirdetés

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket. Például mesélünk nektek arról, hogy most már egy csomó mindent tudni lehet a készülő Counter-Strike 2, melynek elvileg nincs is olyan messze az első bétája.

Szóba kerülnek még azok a szexuális jellegű deepfake tartalmak, amikkel egyre több gond van az interneten, egyes ilyen appok fejlesztői egészen odáig merészkednek, hogy hírességek, például Emma Watson vagy Scarlett Johansson arcával reklámozzák az alkalmazásukat. Eljutottunk odáig, hogy immár a Twitchnek is be kellett keményítenie. 

Hirdetés

Mindezek részletesebb taglalásért és a további izgalmas hírekért csapjatok rá a Play gombra, utána pedig ne menjetek messzire a képernyőtől, hiszen 10 órakor kezdődik egésznapos élő adásunk, melyben egy menő LEGO Ford GT és egy halom foodpanda kupon is gazdára talál majd!

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobj a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. 

A GameStar Hype-ot a foodpanda támogatta.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)