Hirdetés

A Stranger Things 4. évada megmutatta, a Netflix képes többre is, mint az egyszerű középszer

|

Nagyon bízunk benne, hogy a negyedik évad lezárása, és az utolsó, ötödik szezon is legalább ennyire jó lesz.

Hirdetés

Megérte ennyit várni a Stranger Things folytatására, a negyedik évad első szelete pedig annyira jó, hogy most már féllábon is kibírjuk az utolsó két epizódig. A negyedik szezont kettébontva kaptuk meg, ami nagyon furcsa döntésnek tűnhet, de igazából nem olyan rossz megoldás ez.

Többek között erről is részletesen mesélünk az alábbi videóan, ahogy azt is elmondjuk, miért annyira zseniális a széria, és miben emelkedik magasan a netflixes átlag fölé. Fontos, hogy teljesen spoilermentesek leszünk, és ugyanerre kérünk benneteket is!

Hirdetés

Csak remélni tudjuk, hogy innen már tényleg lehetetlen elrontani a sorozatot, és a Stranger Things végjátéka is pontosan olyan szórakoztató lesz, mint az odáig elvezető út.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)