Hirdetés

A testfestők is félhetnek a Twitchen, itt az új Fortnite évad, bemutatkozott a Star Wars: Squadrons

|

Ezen a héten is összeszedtük nektek a játékvilág és az e-sport legfontosabb híreit. Szó esik a Star Wars: Squadronsról, az új Fortnite évadról, a készülő Batman játékról, és arról is, hogy a Twitch már nem tűri meg a testfestéssel kapcsolatos tartalmakat.

Hirdetés

Ismét egy mozgalmas hetet tudhatunk magunk mögött, még akkor is, ha az idei, meglehetősen rendhagyó EA Play során mindössze a Star Wars: Squadrons játékmenet bemutatójának örülhettünk igazán. A GameStar Hype-ot most is a Samsung támogatásával hoztunk el nektek, ide kattintva pedig szétnézhettek a csak a Hype nézőknek kínált akciók között is. 

Hirdetés

Az új Star Wars játékon túl a Hype-ban részletesen mesélünk az aktuális Twitch balhékról, az e-sport világának legfontosabb történéseiről, de az is kiderül, hogy hol és mikor leplezhetik le végre valahára az új Batman játékot, illetve szóba került a kizárólag a következő generációra érkező Resident Evil 8: Village is. 

A GameStar Hype műsora az Esport Universum stúdiójában és produkciós gondozásában készült. Ha továbbra sem szeretnétek lecsúszni a Hype legújabb adásáról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)