Hirdetés

A The Last of Us lett az eddigi legjobb videojátékos sorozat?

|

Neil Druckmann és Craig Mazin olyat alkottak az HBO támogatásával, amit egy ideig még biztosan emlegetni fogunk és hivatkozási pont lesz.

Hirdetés

Január 16-tól lesz látható az HBO Maxon a The Last of Us sorozat legelső része magyar szinkronos és feliratos változatban is, azt követően pedig hetente számíthatnak az érdeklődők az új epizódokra. A sajtó képviselőinek azonban nemcsak a nyitányt volt lehetősége idő előtt látni, hanem a teljes szezont is.

Spoilermentes évadkritikánkat írásos formában már olvashattátok a The Last of Us feldolgozásáról, amelyben igyekeztünk kifejteni, hogy mitől működik annyira Craig Mazin (Csernobil) és a Naughty Dogot vezető Neil Druckmann adaptációja, valamint azt is, hogy Pedro Pascal és Bella Ramsey miképpen váltak be Ellie-ként és Joelként. 

Hirdetés

Kritikánkat már videóként is fogyaszthatjátok, ha úgy kényelmesebb, ebből pedig szintén megtudhatjátok, hogy az előzetes aggodalmak és Mazin túlhype-olása ellenére a The Last of Us sorozatot nem rontották el. Sőt az sem túlzás, ha úgy fogalmazunk, hogy minden idők egyik legjobb és leghitelesebb adaptációja született meg, amely tartogat annyi újdonságot és van olyan minőségi, hogy a veterán rajongók is értékelni fogják, és mindenképpen van olyan érdekes, hogy bevonzza azokat, akik eddig hírből sem hallottak az alapanyagról. Hallgassátok meg a részleteket: 

Ti meg fogjátok nézni legalább a The Last of Us sorozat első epizódját?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)