Hirdetés

A Vaják: A vér eredete nem bánik kesztyűs kézzel a kánonnal

|

Teljesen átírja a vajákok eredetét, de nem (csak) ezért ment félre a Vaják: A vér eredete.

Hirdetés

Hosszasan lehet mesélni arról, milyen téren teljesített várakozásokon alul a Vaják: A vér eredete, de nyilván ki lehet emelni a sorozat érdemeit is (bármilyen kevés is akadjon sajnos csak belőlük). Mi pedig az alábbi videóban egészen konkrétan ezt fogjuk megtenni. A spin-off minisorozat élvezetét nagyban meghatározza majd az, hogy anno az "alap" Netflix-féle Vaják sorozattal ismertétek meg a franchise-t, vagy pedig az eredeti könyvekkel, illetve videojátékokkal.

Ha az utóbbi a helyzet, akkor bizony nem fogjátok megsimogatni A vér eredete buksiját, és nem nagy titok, hogy ebben a videóban mi sem fogunk így tenni. 

Hirdetés

Persze a ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk, szóval lent, a kommentek között mindenképp írjátok le ti is azt, hogy mennyire nyerte el a tetszéseteket a Vaják: A vér eredete.

Bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, ha elnyerte a tetszéseteket ez a videó, illetve bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok az új feltöltésekről. Ha esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével immár erre is lehetőségetek van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)