Hirdetés

Abe testben Abe lélek - ne maradjatok le az Oddworld: Soulstorm livestreamről!

|

A héten megjelent az Oddworld: Soulstorm, amit a PS5-ön a PS Plus előfizetők is automatikusan megkapnak. EndreMan most ennek a játéknak ugrik neki.

Hirdetés

Reméljük senkinek sem kell külön bemutatni az Oddworld szériát. A legendás sorozat első részének újrakevert verzióját, az Oddworld: New 'n' Tasty!-t még 2014-ben kaptuk meg, az elmúlt években pedig már a régi második epizód, az Oddworld: Abe's Exoddus újragondolása készült, ez lett az Oddworld: Soulstorm. Pár napja végre-valahára meg is jelent a Soulstorm, ami a mai livestreamben EndreMan ki is fog próbálni annak rendje, s módja szerint.

Mivel az Oddworld: Soulstorm az áprilisi PS Plus kínálatába is bekerült, azok a szerencsések, akik rendelkeznek már PlayStation 5 konzollal, gyakorlatilag ingyen megkapják a játékot. 

Hirdetés

Ahogy azt már a rendszeres pénteki élő adások esetében megszokhattátok, a mai livestream is 17 órakor kezdődik, véssétek fel ezt, ne csússzatok le róla. Ha feliratkoztok a csatornára, akkor valószínűleg nem is fogtok. Nemrég egyébként elstartolt a csatornatagság funkció is a házunk táján, szóval ha szeretnétek, ilyen módon is támogathatjátok a munkánkat. Ez természetesen nem kötelező, annak is nagyon örülünk, ha simán csak nézitek a streamet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)