Hirdetés

Acer Predator Helios 700 teszt - a gamer laptopok Optimus Prime-ja

|

Sok gamer laptop megfordult már a kezeink között, de az Acer gépe olyat tud, amit bizony nem látunk minden második versenyzőnél.

Hirdetés

Az Acer egyik legmasszívabb laptopja járt nálunk, amiben egy i9 9980HK processzor, egy GeForce RTX 2080 videokártya, és 64GB DDR4-es RAM is lapult, tehát bőven vetekszik a legjobb asztali gépek teljesítményével is. Még az erős vasnál is többet tud azonban mutatni az Acer Predator Helios 700-at ugyanis feldobták egy ügyes kis trükkel. 

Hirdetés

Az Acer Predator Triton 900 kifordítható kijelzőt villantott, a Helios 700 viszont egészen más kunsztot tud: ez pedig nem más, mint a extravagáns HyperDrift keyboard. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a laptop billentyűzete elegánsan lecsúsztatható, ekkor pedig előtűnnek méretes légbeömlők, és láthatóvá válik az egész hűtőrendszer. Persze ahogy sejteni lehet, az Optimus Prime-ot is megszégyenítő átalakulást követően a várt hanghatás sem marad el, az alábbi videóban erről is mesélünk: 

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni hasonló tesztjeinkről, akkor mindenképp iratkozz fel YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)