Hirdetés

Acer Predator Thronos - Vasember csak ezen játszana

|

Az Acer elhívott bennünket, hogy nézzük meg Predator Thronost, Kaci pedig azonnal le is csapott erre a nem mindennapi lehetőségre.

Hirdetés

Bevallom, nem én vagyok a világ legnagyobb PC-gamere, inkább konzolokon szeretem nyúzni kedvenc játékaimat. Most viszont piszkosul irigylem Kacit. 

Hirdetés

Ő ugyanis nemrég elugrott az Acerhez, és ha már ott járt, egy teljesen órán át nyüstölte a brutális Acer Predator Thronos monstrumot, ma egy tulajdonképpen egy futurisztikus all-in gamer bázis, aminek még az ülése is a játék ritmusára vibrál. Legújabb hardverbemutató videónkban Kaci részéletesen mesél arról, mire képes ez a szörnyeteg, mi lapul a páncélja alatt, és milyen élmény használni egy ilyen csillagászati összegekbe kerülő masinát. 

Hamarosan újabb hardverbemutató videókkal is jelentkezünk majd, szóval ha nem szeretnétek lemaradni ezekről, illetve a többi anyagunkról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)