Hirdetés

Age of Wonders III livestream - birodalmat építünk

|

Kaci megmutatja nektek, milyen a GameStar e havi teljes játéka, hátha kedvet kaptok hozzá ti is!

Hirdetés

A mai naptól már az újságárusoknál, hipermarketekben, benzinkutakon, az örök élet elixirjét rejtő erdőben éldegélő félszemű kofáknál is kapható a GameStar magazin 2019/08-as száma, amibe rengeteg érdekes cikket írtunk. Miután elolvastátok, levezetésképp telepítsétek az Age of Wonders III Deluxe Editiont, amelyet minden vásárlónak szeretettel nyújtunk át a GameStar Plus-on keresztül.

Hirdetés

Ha még nem vagytok biztosak abban, hogy érdemes helyet csinálni neki, ma este 7-től kapcsoljatok a YouTube csatornánkra, ahol Kaci fog játszani egy-két órán át. Önmagában is szórakoztató lesz, de nyilván érdemes a játékot is figyelni, nem csak Kacit.

Ne féljetek feliratkozni, nem fogunk bántani titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)