Hirdetés

Aggódnunk kéne a Mortal Kombat vagy Batman játékok fejlesztőiért?

|

A nagy Warner felvásárlás után egyáltalán nem biztos, hogy minden belsős fejlesztőcsapatra igényt tart a Discovery.

Hirdetés

A WarnerMedia és a Discovery egyesüléséből létrejövő új cég, a Warner Bros. Discovery elvileg nem tart igényt minden régi Warner Bros. Games fejlesztőstúdióra. Ez már csak azért is nagyon furcsa döntés, mert szinte kivétel nélkül minden belsős gárda olyan címeken dolgozott és dolgozik most is, melyek Warner filmekhez köthetőek.

Az alábbi videóban azt magyaráztuk el, egészen pontosan mely fejlesztőstúdiók tartoznak a Warnerhez, ezektől milyen játékokat kaptunk az elmúlt években, és mikre számíthatunk tőlük a jövőben. Azt megtippelni sem tudnánk, végül közülük kiket enged el a Warner Bros. Discovery, de nehezen lehetne olyan csapatot mondani, amelyik nem hiányozna.

Hirdetés

Ha tetszett, amit láttatok, akkor bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)