Hirdetés

Akár ilyenek is lehettek volna a Vasember-filmek - összeszedtünk pár érdekességet a trilógiáról

|

15 évvel ezelőtt az első Vasmeber mozi indította el az MCU-t, de könnyen alakulhattak volna másképp is a dolgok.

Hirdetés

Másfél évtizeddel ezelőtt valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy milyen elképesztő sikert arat majd az a Marvel filmes univerzum, amit az első Vasember-film indított el. Bizony már 15 év telt el a bemutató óta, míg a harmadik rész premierje 10 esztendővel ezelőtt volt.

A jeles évforduló alkalmából társoldalunk, a Puliwood nemrég felfrissítette Pavlics Tamás cikkét, mi pedig most ennek készítettük el a videós átiratát. Következzen tehát tíz érdekesség, ami miatt másként alakulhatott volna a Vasember-trilógia egyes részeinek forgatása közben.

Hirdetés

Talán jobb is, hogy ezek nagy része nem történt meg, vagy éppenséggel pont úgy, ahogy. Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben! 

További tartalmainkért bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengőt is, hogy értesítést kapjatok róluk. Amennyiben esetleg támogatnátok a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet erre is lehetőséget biztosít - óriási köszönet jár érte, ha így tesztek. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)