Hirdetés

Akarsz PlayStation 5-öt nyerni? Gyere és játssz velünk!

|

Kedden és szerdán is kint leszünk a Gamer Cornerben. Ha becsekkoltok, tiétek lehet egy PS5!

Hirdetés

Már csak néhány nap van hátra az idei Európa Bajnokságból, de a legizgalmasabb meccsek még csak most jönnek. Kedden és szerdán az elődöntőket izgulhatjuk végig, vasárnap pedig jön a finálé. Persze otthon is lehet meccseket nézni, de egy hatalmas kivetítő előtt, társaságban azért mégiscsak hangulatosabb.

A Millenárison felállított MOL Bajnokok Parkja épp egy ilyen hely. Kényelmes padok, böszme nagy kivetítő, food truckok, és persze fantasztikus hangulat. A meccsek előtt pedig a légkondicionált Gamer Cornerben várja egy tucat konzol, hogy kontrollert ragadj, és kihívd a haverokat egy FIFA meccsre. Vagy minket, hiszen kedden és szerdán is kint leszünk este 6-tól, és élőben streamelünk a helyszínről.

Hirdetés

EndreMan természetesen megaláz mindenkit, de hátha akad valaki a helyszínen, aki meg tudja izzasztani:

És hogy ezen kívül miért éri meg kilátogatni? Hát azért, mert a helyszínen ingyenesen regisztrálók között július 12-én egy PlayStation 5-öt sorsolnak a szervezők.

Ráadásul a meccs előtt mindkét nap találkozhattok a helyszínen például Ganxsta Zolee-val és Harsányi Levivel is, akik este 8-tól a kedvenc focis sztorijaikat osztják meg, így hangolódva az esti meccsre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)