Hirdetés

Amerika Kapitány a HYDRA ügynöke? Elmagyarázzuk, hogy is volt ez

|

A Kapitány először megöregedett, majd egy kicsit meghalt, de közben gonosz HYDRA ügynökként is visszatért. Nyugi, nem ennyire zavaros ez, mi pedig segítünk helyretenni a dolgokat.

Hirdetés

Annyi pozitív visszajelzés érkezett legutóbbi rövidített képregényes gyorstalpalónk, vagyis a DC Comics első Batmanének tragikus halála kapcsán, hogy egyből bele is vágtunk a következő hasonló anyag elkészítésébe.

Hirdetés

Legújabb rövid képregényes magyarázónkban a Marvel Comics-féle Secret Empire történetszálról mesélünk nektek. Arról a sztoriról, amelyben kiderült, hogy Amerika Kapitány igazából a HYDRA ügynöke volt mindig is. Vagy mégsem? A Kozmikus Kocka kicsit megkavarja a dolgokat, de segítünk mindent kibogozni!

Ha a jövőben is szeretnétek ilyen videókat, és nem akartok lemaradni róluk, akkor mindenképp iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)