Hirdetés

Amouranth chatbotként tesz a rajongók kedvére, és ez messze nem a hét legfurcsább híre

|

A GameStar Hype-ban megint összeszedtük nektek az elmúlt hét nap legfontosabb, vagy épp legextrémebb híreit.

Hirdetés

Amouranth nem egyszer bizonyította már, hogy végtelen kreativitással rendelkezik, ha arról van szó, hogyan tárja hatalmasra az iránta rajongó nézők pénztárcáját. Most megint egy merőben rendhagyó, de igazából végtelenül egyszerű megoldással rukkolt elő: MI chatbotként árulja a hangját. Az ígéretek szerint a chatbotot úgy tervezték, hogy "kielégítse a rajongók minden igényét". A többiet a fantáziátokra bízzuk. 

Azon viszont már nem kell fantáziálni, hogy mit láthatunk a 2023-as PlayStation Showcase-en, hiszen már magunk mögött hagytuk a Sony nagy bemutatóját, ahol többek között Spider-Man 2 gameplayt is láthattunk, illetve bemutatkozott egy olyan hardver, melynek egyelőre még nem teljesen értjük a létjogosultságát. 

Hirdetés

Az új Hype-ban a fentebb említetteken túl többek között szó esik még arról, hogy mindig is létezett a PC-s Bloodborne, merőben új formában jelenik meg az Alan Wake 2, és azt sem hagyhattuk ki, milyen förtelmes játék lett a The Lord of the Rings: Gollum.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)