Hirdetés

Ancestors Legacy Collector's Edition Unboxing - vikingek a dobozban

|

Az elmúlt évek egyik legjobb stratégiai játékához ütős gyűjtői dukál.

Hirdetés

A Hatred után nem feltétlen gondoltuk volna, hogy a Destructive Creations maradandót is alkot majd, de az Ancestors Legacy-val igencsak rácáfoltak erre.

Hirdetés

A Company of Heroes nyomdokain lépkedő történelmi RTS kifejezetten jól sikerült, a kampány és a többjátékos mód is szórakoztató, és ami külön említésre méltó, hogy kontrollerrel is remekül irányítható . Ha a tesztre vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok ide, ha viszont inkább az érdekel, milyen menő dolgokat csomagoltak a készítők a gyűjtőibe, akkor az alábbi videót ajánljuk figyelmetekbe:

Ahogy elkezdenek érkezni a nagy gyűjtőik, igyekszünk majd minél többet kibontani közülük. Ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)