Hirdetés

Ezért halt meg a Mass Effect? - Anthem Livestream

|

Bár hivatalosan csak jövő héten jelenik meg, az EA szolgáltatásainak előfizetői már nyomhatják az Anthemet. Mi is belenézünk.

Hirdetés

Nagyon meglepődnék, ha lenne az évben durvább nap február 15-nél. Négy AAA cím megjelenése mellett ugyanis az Anthem is játszhatóvá vált, így azt sem tudjuk, hová kapjunk hirtelen.

Hirdetés

Igyekszünk azért mindent bepótolni sebtiben, úgyhogy a Jump Force és a Metro Exodus streamek után most az Anthembe is belenézünk. A játék sikere vagy bukása alapvetően pecsételheti meg a BioWare sorsát, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy a béta óta érezhető a pozitív változás.

Folyamatosan jönnek a videók és streamek a csatornára, igyekszünk a lehető legtöbb játékba belenézni, úgyhogy ha semmiről nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)