Hirdetés

Az év legnagyobb csalódása? - Anthem videoteszt

|

A Mass Effect Andromeda után reménykedtünk abban, hogy az Anthem mindenért kárpótol majd minket. Nem így lett.

Hirdetés

Épp a hétvégén emlékeztünk vissza a BioWare legjobb játékaira egy toplista formájában. Ha egyszer csinálunk majd egy "A BioWare leggyengébb játékai" gyűjtést, arra az Anthem is biztosan felfér.

Hirdetés

Messiásként vártuk az osztott világú sci-fi TPS-t, ami előtt látszólag ki volt kövezve az út, hiszen néhány éve a Destiny és a The Division fejlesztőinek is rengeteg hibát kellett kijavítani a megjelenés után. Azt hihette az ember, hogy ugyanezekbe a pocsolyákba nem fog belehemperegni a BioWare. Aztán kiderül, hogy mégis.

Másfél hét múlva itt a The Division 2, azt is boncolgatjuk majd videotesztes formában, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)