Hirdetés

7 tipp, amitől jobb Apex Legends játékos leszel

|

Összegyűjtöttünk néhány apró, de annál fontosabb trükköt, ami segít majd megnyerni az Apex Legends meccseket.

Hirdetés

Az Apex Legends az éj leple alatt verte le a koronát a Fortnite fejéről és vette át a vezető szerepet az újságok címoldalain. A Respawn battle royale játéka képes volt olyanokat is berántani, akik eddig ódzkodtak a műfajtól.

Hirdetés

Bár kétségtelenül nagyon sokat jelent, ha az embernek van tapasztalata ilyen játékokban, vannak olyan dolgok, amik egész máshogy működnek az Apex Legendsben, mint mondjuk a PUBG-ban vagy a Blackoutban. Most összegyűjtöttünk néhány dolgot, amikre mindenképp érdemes odafigyelni.

Ha szeretnétek hasonló videókat látni, mindenképp iratkozzatok fel, kommentben pedig jöhetnek azok a trükkök, amiket szívesen megosztanátok a többiekkel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)