Hirdetés

Mesekártya DOTA köntösben - Artifact Livestream

|

A világ egyik leghíresebb kártyajáték tervezője és a Valve összeáll, most pedig ránézünk munkájuk gyümölcsére.

Hirdetés

Richard Garfield, a világ egyik leghíresebb játéktervezője (olyan apróságokat köszönhetünk a mesternek, mint a Magic: The Gathering vagy az idén megjelent Keyforge: Call of the Archons) összeállt a Valve-vel, hogy elkészítsenek egy DOTA kártyajátékot. Ez lett az Artifact.

Hirdetés

Fizetési modelljének köszönhetően (magyarul azért, mert csak és kizárólag valódi pénzért vehetőek új csomagok) egyelőre a legtöbbeknek még csak heves szemöldökráncolást okoz a játékot, de most Kaci közelebbről is megvizsgálja, mire képes a Valve következő nagy dobása. A livestream 20:30-kor kezdődik, de mint mindig, pici csúszás most is elképzelhető.

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni streamjeinkről és a többi videós tartalmunkról, akkor csapjatok rá erre a gombra itt és most: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)