Hirdetés

Nézzétek, mekkora szobor! - Assassin's Creed Odyssey gyűjtői szobor unboxing

|

Érkezett egy meglepetés a szerkesztőségbe, amit mindenképp szerettünk volna nektek megmutatni. Íme.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey kifejezetten jól sikerült, és bár sokan attól tartottak, hogy az Origins óta eltelt egy év kevés lesz az üdvösséghez, a legtöbb kritikus elismerően nyilatkozott a játékról. Mi is.

Hirdetés

A Ubisoft és a játék magyar forgalmazója, a Cenega most meglepett minket egy elég durva szoborral, ami egyébként a Medusa Editionbe is került, az unboxing pillanatait pedig szerettük volna veletek is megosztani, hiszen egy méretes és kifejezetten részletes darabról van szó.

Remélhetőleg jönnek még majd hasonló meglepetések a jövőben is,  és meg is mutatjuk őket, persze nemcsak a feliratkozóknak, de ők értesülnek róla először!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)