Hirdetés

5-5 dolog, ami tetszett, illetve nem tetszett az Assassin's Creed Odyssey-ben

|

Két kibeszélő videót is szenteltünk a legújabb Assassin's Creed epizódnak, amelyben személyes preferencia alapján összeszedtük az Odyssey legfontosabb pozitívumait és negatívumait is.

Hirdetés

Cenega Hungary jóvoltából nagyjából 3-4 órán keresztül nyüstölhettük a legújabb Assassin's Creed Odyssey-t, egy cikk formájában pedig már meséltem arról, mik az első benyomásaim a játékról. Most viszont összeültünk Kacival és a drága cimboránkkal, daevvel, és alaposan átbeszéltük a tapasztalatainkat. 

Hirdetés

Mindenképpen ki szerettünk volna térni a kipróbálható verzió pozitív és negatív részleteire is, ezért végül úgy döntöttünk, hogy két beszélgetést veszünk fel. Az elsőben toplista jelleggel arról az öt dologról lesz szó, ami a legkedvesebb lett a szívünknek a játékból, a második felvételen pedig értelemszerűen öt negatívumot sorolunk fel. Ha rám hallgattok, akkor egymás után mindkét kibeszélőt megnézitek, mert így kaphatjátok meg a lehető legteljesebb képet a játékról. 

Az első videóban tehát azt szedtük össze, hogy melyik öt dolog lett a legnagyobb kedvencünk az Assassin's Creed Odyssey próbaverziójából. 

A következő beszélgetésben pedig azt meséljük el, mi az az öt dolog, ami végül nem tetszett a játékban. 

A Fun with Geeks csatornára is rögzítettünk egy hosszabb beszélgetést, amit ide kattintva értek el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)