Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - megdöbbentő a játék végső befejezése

|

Ebben a spoileres videóban megnézheted az Assassin's Creed Odyssey végső lezárását, ami összeköti a múltbéli eseményeket a játék jelenkori szálával.

Hirdetés

Remélem mondanom sem kell, hogy az alábbi videó vastagon spoileres, hiszen az Assassin's Creed Odyssey végét, a tényeges lezárást mutatjuk be benne. Ennek fényében csak akkor ajánlott a megtekintése, ha nem zavar benneteket, hogy a felvétel lelövi a játék utolsó nagy csattanóját. 

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey fő történetszála lényegében három különálló, mégis fontos pontokon összefüggő vonalra osztható. Egyfelől ott van a legmarkánsabb szál, a családi dráma, Alexios/Kassandra családjának újraegyesítése - illetve ennek lehetősége. Itt összesen kilencféle befejezés közül fogunk kapni egyet annak fényében, hogy a családtagokkal milyen volt a viszonyunk a kaland során. Ezen túl ott van még a Kozmosz kultusza szál, ahol az összes szektatag likvidálása után végre kiderül, ki a kultusz vezetője és milyen motivációk miatt kezdte el ő manipulálni az egész hellén világot. Végezetül pedig az atlantiszi vonalról sem szabad elfeledkezni. 

A játékban egy idő után felfedezzük a legendás elsüllyedt várost, ahol vér szerinti apánkkal, Pitagorasszal is találkozunk. Pitagorasz gyorsan el is zavar minket négy mitológiai lény levadászására, akik egyébként hétköznapi emberek voltak, de az Assassin's Creed sorozatban folyamatosan felbukkanó isu ereklyék, "az Éden darabjai" átváltoztatták őket. Az alábbi videóban ennek a történetszálnak az utolsó szakaszát nézhetitek meg. Ott kapcsolódunk be a sztoriba, hogy épp az utolsó ereklyéket is leszállítja hősünk Atlantiszba. Itt ér össze az Odyssey ókori és jelenkori szála, a játék végén pedig a jelenkori hős, Layla Hassan igencsak meglepő pozícióba kerül. 

A videó után adott a kérdés: szerintetek merre viszik tovább a történetet, mit fog kezdeni Layla a pálcával? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)