Hirdetés

Assassin's Creed Origins GameStart 1. rész - meglátogatjuk Egyiptomot

|

Bár a megjelenés csak holnap lesz, mi már most mutathatunk nektek egy kicsit az új Assassin's Creedből. Nyugi, nincsenek spoilerek.

Hirdetés

Bár az elmúlt hónapokban elég sok exkluzív gameplay videót láthattatok nálunk, mi is jobban szeretjük a dolgokat az elején kezdeni. Kaci és EndreMan ezért összeültek, hogy az Assassin's Creed Origins első fél óráját megmutassák nektek még a megjelenés előtt.

Hirdetés

Holnap persze már bárki elutazhat az ókori Egyiptomba, hogy megismerje az asszaszin rend születésének történetét, de ma még csak tesztekből és gameplay videókból lehet tájékozódni. Nem ígérjük, hogy videóban végigjátsszuk majd a teljes játékot, de lesznek további epizódok is.

Iratkozzatok fel csatornánkra, ha szeretnétek hasonló videókat látni még!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)