Hirdetés

Megérte várni rá? - Assassin's Creed: Origins gameplay 1. rész

|

Kiutaztunk Londonba, ahol négy órán keresztül nyúztuk a hamarosan megjelenő Assassin's Creed: Originst. Nemcsak mesélünk róla, de meg is mutatjuk, milyen volt.

Hirdetés

Már csak három hét van hátra az Assassin's Creed: Origins megjelenéséig, így a Ubisoftnak nincs mit takargatnia. Meg is hívtak minket Londonba, hogy megmutassák, milyen újításokat tartogat a játék, a közel négy órás demó alatt pedig rögzíthettük is a játékmenetet.

Hirdetés

Egyben azért elég durva lett volna a dolog, így inkább fogyasztható méretű részekre daraboltuk az egészet. Alább meg is találjátok az első epizódot, de hamarosan jön újabb kettő. Ezekből megismerhetitek a harcrendszert, az itemizációt, a képességfát, a craftolást és gyűjtögetést, valamint megtudhatjátok azt is, hogy miért rettegek azóta is a vízilovaktól. Azt elfelejtették mondani, hogy a hangunkat is rögzítik, így ha csata közben valaki felsikít a távolban, hogy "Please don't kill me!", az én vagyok.

A következő GameStar magazinban egy kétoldalas beszámolót is találtok majd, ahol részletesebben mesélek a tapasztalataimról. Addig is iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le a következő epizódokról!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)