Hirdetés

Átéltük a Monster Hunter - Szörnybirodalom borzalmait, hogy nektek ne kelljen

|

Szörnyek szörnyű filmjét szállította le nekünk Paul W.S. Anderson.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok Monster Hunter - Szörnybirodalom kritikánkat, most viszont egy videóban meséljük nektek el azt, mennyire lett borzalmas Paul W.S. Anderson legújabb videojátékoka lapaján készített filmadaptációja - mert ugye azt senki sem gondolta az előzetesek alapján, hogy ebből valami maradandót sikerül kihoznia a rendezőnek? 

Senkit se tudunk arra biztatni, hogy saját magát is alávesse a Monster Hunter - Szörnybirodalom szörnyűségeinek, de erről Iván mesél nektek részletesen az alábbi videóban.

Hirdetés

Ha elnyerte a tetszéseteket videós kritikánk, és a jövőben is szívesen néznétek hasonló tartalmakat a GameStar Hungary YouTube-csatornán, akkor ne felejtsetek el dobni egy like-ot a videóra. Amennyiben pedig korábban még nem tettétek volna, bátran iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)