Hirdetés

Augusztusban végre elkezd felpörögni a játékipar

|

A nyári pihenő utána már érkeznek végre olyan címek is, amik láttán felkapja az ember a fejét.

Hirdetés

A június-júliusi uborkaszezon után augusztus szokott az első olyan hónap lenni, ahol már megkockáztatják a kiadók a fontosabb megjelenések pályára küldését is. Ez idén sincsen másként, végre tényleg izgalmas címek közül kellett válogatnunk az alábbi videó összeállításánál. 

A legfontosabb játékokat gyűjtöttük össze, többek között olyanokat, mint a Marvel's Spider-Man PC-s portja, vagy a Saints Row széria rebootja.

Hirdetés

Az augusztusi megjelenések kibővített listáját ebben a cikkben találjátok meg.

Ha tetszett a videó, akkor dobj rá egy like-ot, iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna, amennyiben pedig esetleg támogatnád is a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőséged van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)