Hirdetés

AZ 2 spoilermentes kibeszélő - nem csak bohóckodás

|

Láttuk az Az 2-t, ami jó hosszú volt, talán hosszabb is, mint kellett volna lennie, viszont így is jól szórakoztunk rajta.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok a filmről Chava kritikáját, de természetesen az AZ: Második fejezet sajtóvetítése után egyből a stúdiónk felé vettük az irányt, ahol rögzítettünk is egy teljes mértékben spoilermentes kibeszélőt Pennywise történetének lezárásáról. 

Hirdetés

Kétségtelen, hogy az AZ: Második fejezet nem mentes a hibáktól, és a kelleténél hosszabbra nyújtották a játékidőt, de mi így is remekül éreztük magunkat, cseppet sem zavart bennünket, hogy az ijesztgetések mellé egy kis humort is vegyítettek. Az első rész sikerének és remek bevételeinek köszönhetően igazán impozáns színészgárdát rittyentettek össze, többek között olyan sztárok szerepelnek a filmben, mint Jessica Chastain vagy James McAvoy. Mellettük persze Bill Skarsgård sem maradhatott ki, a híres színészcsalád sarja most is tökéletesen alakította a rémálmainkból előlépő bohócot. De minek is szaporítom a szavakat, ebben a videóban úgyis elmesélünk minden fontosat: 

Ősszel folyamatosan érkeznek majd az izgalmasnak ígérkező mozik, szóval számíthattok még bőven filmes kibeszélőkre. Ha nem akartok lemaradni róluk, akkor ezt a gombot érdemes nyomkodni itt lent:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)