Hirdetés

Az Activisiont vezető Bobby Kotick tényleg egy patás ördög?

|

Videóban foglaltuk össze Bobby Kotick munkásságát a kezdetektől egészen a legújabb botrányokig.

Hirdetés

Már éppen kezdett volna talán kicsit csillapodni az Activision Blizzard körül nemrég kirobbant botránysorozat, mikor a The Wall Street Journal egy új cikkével páros lábbal szállt bele a cég élén álló Bobby Kotickba, aki finoman szólva eddig sem volt a rajongók szíve csücske. 

A vádak szerint Kotick nem csak tudott a stúdión belüli komoly problémákról és zaklatásokról, de szándékosan el is akarta tusolni őket, szemet hunyt a zaklatások felett, és hazudott az igazgatótanácsnak a kínos ügyekről. Az alábbi videóban a cégvezető eddigi pályafutását összegezzük, munkásságából pedig kiderül, hogy bár biztosan nem ülnénk le vele szívesen sörözni, pénzügyi szempontból nehéz belekötni az eredményeibe. 

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Szerintetek mi lesz végül Bobby Kotick sorsa? Marad az Activision Blizzard élén, vagy távoznia kell pozíciójából, esetleg önként mond le róla? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)