Hirdetés

Az E3-nak annyi, a PC-s The Last of Us Part I pedig botrányos lett

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy véglegesen befellegzett az E3-nak, a szervezőknek ugyanis végül le kellett mondaniuk a 2023-as rendezvényt - ez annak tükrében igazából nem is csoda, hogy a Sony, a Microsoft (és velük a Bethesda), valamint a Nintendo után nemrég a Ubisoft is bejelentette, hogy köszönik szépen, inkább saját show-t fognak tartani a nyáron. 

Az E3 csapata tehát most minden bizonnyal nagyon szomorú, de nem örülhetnek sajnos a PC-s The Last of Us Part I játékosai sem, mivel megdöbbentően ramaty technikai állapotban sikerült végül kiadni a portot. 

Hirdetés

Szó esik továbbá az új Joker mozi friss forgatási képeiről, az MCU Kangja, vagyis Jonathan Majors letartóztatásáról és az ennek kapcsán gyűrűző botrányról, a hosszú ideig velünk levő, most viszont búcsúzó extra olcsó Game Pass ajánlatról, és még sok egyébről is, a részletektől csak a Play gomb választ el benneteket.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írd meg kommentben, dobj a videóra egy like-ot, és persze iratkozz fel a csatornánkra, ha még nem tetted volna. 

A GameStar Hype-ot a foodpanda támogatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)