Hirdetés

Az előző konzolgeneráció kincsei, amiket mindenképpen érdemes kipróbálni!

|

Összeszedtünk az előző konzolgeneráció terméséből pár elfeledett kis gyöngyszemet.

Hirdetés

Ha ki kéne választani az előző generáció, vagyis az Xbox One és a PlayStation 4 legjobb címeit, akkor valószínűleg a legtöbbek listáján nagyjából ugyanazok a játékok szerepelnének kisebb-nagyobb különbségekkel. Mi most nem ezt próbáltuk meg, hanem inkább azok az elfeledett kincsek között csemegéztünk, melyeket bátran megéri még ma is pótolni, ha esetleg anno teljesen kimaradtak nektek.

Többféle műfajban is vendégeskedni fogunk az alábbi videóban, de egyvalami közös az összes felsorolt játékban: még 2022-ben is gond nélkül elő lehet venni őket, és remekül fogtok szórakozni, ha így tesztek. 

Hirdetés

A lista természetesen mint mindig, most is szabadon bővíthető, sőt kifejezetten arra biztatunk benneteket, hogy lent, a kommentek között ti is dobjatok be olyan játékokat az előző generáció címei közül, amik könnyel lehet, hogy sokaknak kimaradtak, de megérdemlik a figyelmet.

Ha még csak véletlenül sem szeretnétek lemaradni következő videóinkról, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is! Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)