Hirdetés

Az év legjobb randiszimulátorát a Marvel hozta el, kár, hogy nem ez volt a cél

|

A Marvel's Midnight Suns egy kiváló játék lehetett volna, de az arányoknál valami félrecsúszott.

Hirdetés

Nagyon meg fognak lepődni azok, akik belefognak a Marvel's Midnight Sunsba. A játék ugyan harcrendszerét és ehhez kapcsolódó mechanikákat tekintve kiemelkedően jó lett, viszont a meglehetősen hosszú játékidő felét nem ez, hanem egy erősen randiszimulátoros hatást keltő barátkozós szegmens teszi ki.

Két misszió között könyvklubba járunk, együtt festegetünk, iszogatunk, jógázunk vagy mozizunk a hősökkel, és ezek nem megúszható feladatok, nagyon fontos fejlesztések múlnak azon, hogy közeli barátunk legyen minden szuperhős.

Hirdetés

Ettől persze még a Marvel's Midnight Suns körökre osztott összecsapásai hibátlanok, remekül passzol a rendszer a szuperhősökhöz, a karakterek képességkártyái teljesen eltérők, a paklik testreszabhatók. A játék erősségeiről és gyengéiről az alábbi videóban mesélünk nektek részletesen.

Fognak még idén érkezni tesztjeink (és nyilván jövőre is ezer és egy), szóval ha nem akarsz lemaradni róluk, akkor bátran iratkozz fel a csatornánkra és használd rendeltetésszerűen a csengettyűt is, így értesítést kaphatsz a friss feltöltésekről. Ha esetleg támogatnád is a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőséged van - hatalmas hála neked, ha így teszel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)