Hirdetés

Az új konzolgeneráció első szülinapját nagy összefoglalóvideóval ünnepeljük

|

Bőven van miről mesélnünk, tartalmas egy évet tudhatnak maguk mögött a Microsoft és a Sony új konzoljai is.

Hirdetés

Ha nem is napra pontosan ma, de nagyjából mostanában ünnepli első születésnapját az Xbox Series X és S, valamint a PlayStation 5 is. Már a kezdeteknél is más irányokba indultak el, hiszen bár mindkét gyártó 2 új konzolt vezetett be a piacra, ezek teljesen más téren különböztek egymástól. 

Az alábbi nagy összefoglaló videóban alaposan átvesszük, egészen pontosan mi is történt az elmúlt egy évben, hogyan alakult közben maga az ipar, és persze milyen videojátékokkal tudtak szolgálni a zöld és a kék tábornak.

A videó végén röviden szó esik a Switchről is, de most elsősorban tényleg az új Xbox és PlayStation vasakon van a hangsúly, elvégre ők ünneplik mostanában a születésnapjukat.

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)