Hirdetés

Sokat újít a Baldur's Gate 3, mégis hű a klasszikusokhoz

|

Chavának Nürnbergben mutatták meg a Baldur's Gate 3-at, most ő mesél nektek arról, mit is derült ki a Larian Studios szerepjátékáról, ami egy legendás széria folytatásaként érkezik.

Hirdetés

Túl vagyunk a Baldur's Gate 3 nagy játékmenet-leleplező livestreamjén, Chava viszont már az élő prezentáció előtt megnézhette a játékot Németországban. Hazatérése után nem csak egy remek előzetest írt nektek a játékról, hanem az alábbi beszélgetést is rögzítettük. 

Hirdetés

Mesélni valója pedig akadt bőven, ugyanis a Baldur's Gate 3 bár rengeteget merített a klasszikus alapokból, azért sokat is változott (elég csak a körökre osztott harcrendszerre gondolni). Ez nem feltétlenül baj, sőt kifejezetten izgalmasnak tűnik az, amit a Larian eddig mutatott a játékból. A további részletekről a videóban esik szó. 

További videóinkért (Baldur's Gate 3-hoz kapcsolódó anyagok is akadnak bőven) érdemes feliratkozni a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)